BUKI потрапила в TIME! Вітаємо!

Вперше TIME разом з Statista відзначили найкращі світові освітні стартапи. Серед найкращих в блоці Top EdTech Rising Stars - український освітній стартап BUKI.  Як приємно чути таке про команду, яку добре  знаєш , відслідковуєш  новини про них та постиш їх поради починаючим стартаперам.   BUKI - це онлайн-платформа, яка з’єднує репетиторів різних предметів і учнів по усьому світу. Проєкт зародився в команді  студентів  КНУ ім. Тараса Шевченка у серпні 2014 року. В 2016 році CEO проєкту Вадим Синжерецький прийшов до нашої стартап-школи, успішно пройшов навчання і прийняв участь у тематичній пітч-сесії Наразі BUKI - це найбільший ресурс в Україні та один із найбільших сервісів для викладачів у Польщі, Нігерії, Казахстані, Іспанії та Мексиці. В травні 2021 року Вадим Синжерецький потрапив до рейтингу «TechDrivers»,  до якого увійшли 100 кращих фахівців та бізнесменів, що працюють з диджитал-інноваціями в Україні. І сьогодні BUKI - це єдина компанія з України, яку обрали як найкращу сере

Стартап Школа Sikorsky Challenge. Новий сезон.

16 вересня 2017 заняття в Стартап Школі розпочалися  інтерактивним тренінгом Ігоря Пеера Statup Mastery Basic Level. 


Учасниками першої групи стали стартапери-початківці зі своїми ідеями та фіналісти Конкурсу Стартапів SIKORSKY CHALLENGE 2017.Першим доведеться перетворювати ідеї на продукт, дослідчуючі своїх споживачів та бізнес-модель, а фіналісти сконцентруються на підготовці свого виступу на Конкурсі Стартапів. 
 
Порівняно з минулим роком змінений формат навчання. Замість традиційних лекцій та тренінгів -  інтерактивні тренінги за методикою Startup Mastery нашого ізраїльського ментора та тренера Ігоря Пеера.

 Цей формат вже довів свою ефективність і буде зручним не тільки початківцям, але й фіналістам. Адже їм дуже важливо доопрацювати свої бізнес-моделі, зробити яскраві  презентації, професійні  пітчі та гідно  виступити зі своїми проектами 11-13 жовтня 2017.




 



Наступний дводенний інтерактивний майстер-клас Statup Mastery Bronze Level відбудеться 29-30 жовтня 2017.До цього часу учасники мають виконати домашні завдання та відвідати  майстер-класи з інноваційного бізнесу провідних тренерів.

Таня Кресан для блога Стартап Школи Sikorsky Challenge

Коментарі