XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

Стартап Школа відкриває новий сезон 2016-2017

Вже третій рік в НТУУ "КПІ"  працює Стартап Школа Sikorsky Challenge – школа для навчання, набуття практичного досвіду, засвоєння ефективних практик та запуску високотехнологічних стартапів. 


За цей час Школа випустила 420 стартаперів, найкращі проекти отримали первісні інвестиції і перетворилися у стартап-компанії, розвиток та просування яких продовжується у нашому бізнес-інкубаторі Sikorsky Challenge.

Базові знання та уміння в Стартап Школі отримують на 1-му ступені навчання «Вступ до інноваційного підприємництва» (48 ак.годин). Саме ці знання та уміння можуть стати основою їх майбутнього власного бізнесу.

У цьому семестрі навчання за програмою 1-го ступеню відбудеться:

17 жовтня 2016 року – 22 грудня 2016 року

Програма, умови навчання - на сторінці http://www.sikorskychallenge.com/startup/

До закінчення прийому заявок залишилося


Коментарі