XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

V міжнародний Фестиваль інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2016»


З 11 по 14 жовтня 2016 року в НТУУ «Київський політехнічний інститут ім. І.Сікорського» пройде 5-й міжнародний Фестиваль інноваційних проектів Sikorsky Challenge.


Вперше Фестиваль був проведений в 2012 році і одразу набув великої популярності серед студентів та підприємців. Адже фестиваль це не тільки конкурси інноваційних проектів, це і цікаві виставки, майстер-класи, лекції та, звичайно ж, нетворкінг.

У Фестивалі беруть участь не тільки для того, щоб просунути свій винахід або стартап.
Тут можна поспілкуватися з іншими інноваційними підприємцями, познайомитися з інвесторами і бізнес-ангелами. Завдяки такому спілкуванню народжуються нові ідеї і популяризується філософія креативного підприємництва. З кожним роком Фестиваль привертає до себе все більше уваги суспільства – програма стає більш насиченою, зростає кількість учасників і гостей.

Конкурси інноваційних проектів , що проводяться в рамках Фестивалю, залучають все більше інвесторів, бізнес-ангелів, інвестиційних та венчурних фондів. А це означає, что збільшуються суми інвестицій в проекти.

В програмі Фестивалю інноваційних проектів Sikorsky Challenge 2016 відбудуться наступні заходи:
  • Міжнародний Форум учасників інноваційної системи і панельна дискусія за участю міжнародних експертів
  • Виставка "Космічні досягнення Київської політехніки"
  • Конкурс стартапов Sikorsky Challenge
  • Конкурс "Intel Техно Україна 2016-2017”
  • А також «Наукові пікніки», «Дитячі наукові студії МАН», Виставка малюнків «Наука очима дітей» та багато іншого.

Заходи будуть проходити на чотирьох майданчиках:
  • в Центрі інноваційного підприємництва (корп.6)
  • в Державному политехнічному музеї
  • в коворкінговому просторі «Белка»
  • в Центрі Культури та Мистецтв НТУУ КПІ

Всі майданчики знаходяться на території КПІ, так що далеко ходити не треба :)

12 жовтня буде оголошено переможців Конкурсу «Intel Техно Україна 2016-2017”, а 13 жовтня стануть відомі переможці Конкурсу інноваційних проектів Sikorsky Challenge , відбудуться переговори інвесторів та представників команд проектів та підписання договорів про наміри.

З програмою Фестивалю можна ознайомитися на сторінці Фестивалю , а з  програмою Конкурса стартапов можна познайомитися за посиланням.

Промова ректора НТУУ "КПІ" Михайла Згуровського на відкритті Фестивалю інноваційних проектів Sikorsky Challenge 2015



Источник: SIKORSKY CHALLENGE

Коментарі