XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

TapYourCup від Наталії Шерімбетової.

З Наталі Шерімбетовою Ви, мабуть, знайомі. Вона - тренер з англійської мови та мотиваації (стаж 17 років), проводить навчання індивідуальних і корпоративних клієнтів. Спеціалізується на підвищенні рівня англійської мови від початківця до нижче середнього. Її запатентована учбова робота допомагає досягти поставлених цілей за короткий термін. А ще нам особливо приємно, що вона - випускниця Стартап школи Sikorsky Challenge (2015)..


Вона - авторка цікавого проекта "8words a day" - сервіса для поповнення словникового запасу з англійської мови. Але сьогодні ми розкажемо про новий її проект - сервіс замовлення напоїв та їжі TapYourCup. Чим він цікавий?

Уявіть собі таку ситуацію. За півгодини у Вас ділова зустріч, а Ви ніяк не можете прокинутися. Неймовірно хочеться кави, та й кав'ярня біля метро.  Але часу обмаль!! І тоді на ескалаторі метро Ви заходите на TapYourCup, вибираєте найближче кафе і замовляєте каву. А вже за 5-7 хвилин Ви заходите у кав'ярню і без черги забираєте свою каву :)


Зручно, корисно, приємно! Чи не так ?

Сервіс TapYourCup - мобільний додаток, який дозволяє сплачувати напої та їжу кредиткою (тобто заздалегідь).  Як це працює:

1. При оплаті кредиткою, сервіс TapYourCup не зберігає дані відвідувача на своєму сервері.

2. Оплата здійснюється через Way4Pay платформу.

3. TapYourCup має два додатки для Відвідувача і для Кав'ярні. Для Android і iOS.

4. До сервісу TapYourCup можуть підключитися кав'ярні / бари з відмінним сервісом, інтер'єром та ароматною кавою.

5. Відвідувач вибирає кав'ярню, потім свій напій, оплачує онлайн і приїжджає в кав'ярню забрати своє замовлення.

6. Кав'ярня (тобто бариста) просто отримує повідомлення і виконує замовлення.

Що приємно - сервіс TapYourCup не бере комісію з Відвідувача. На час бета тесту (2-3 місяці)  сервіс буде безкоштовним і для Кав'ярень. Протягом цього часу  команда Наталі Шерімбетової буде на зв'язку 24/7 на випадок якихось помилок.

Наталі Шерімбетова: "Нам дуже важливі всі можливі фідбеки протягом бета-тесту. Просимо кав'ярні встановлювати додаток TapYourCup і підбадьорювати робити предзамовлення та предоплату за 5-7 хвилин до приходу в кав'ярню. Такий стиль роботи з клієнтами дозволить, по-перше, уникнути витрати часу в черзі. По-друге, замовлення обійдеться без готівки, а для кав'ярні більше не потрібно утримувати термінал - оплати можна проводити онлайн з карти на карту в один клік. Це легко і швидко, ніби смс відправляєте"..

А Ви як гадаєте? Може спробуєте? :)

Коментарі