XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

Startup Mastery (Basic Level). Новий сезон 2018 в НТУУ "Київський політехнічний інститут"

П'ятий сезон в нашій Стартап школі Sikorsky Challenge розпочався інтерактивним  тренінгом Startup Mastery (Basic Level). 


 2 та з березня поки Київ тонув у снігових заносах та заторах, у нас  у теплій залі головного корпусу КПІ  зібрались 10 участников з 5-ма проектами! Проводив тренінг головний ментор та тренер нашої школи Ігор Пеер (Ізраїль). 

Що робили: знайомилися один з одним та з проектами, обговорювали, які проблеми користувачів  вирішують проекти та які бізнес-моделі найбільш прийнятні,  дізнались   про CANVAS - модель опису поточної та майбутньої стратегії розвитку стартапів, отримали  знання з просування креативних проектів в мережі Інтернет та багато іншого.


Що далі? За два тижні ми проведемо для учасників  тренінг "Веб-ресурси проекту та іх просування в мережі Інтернет" (Валерій Пичко) . А в квітні запрошуємо на другий тренінг програми Startup Mastery (Bronze Level), на який учасники мають прийти з виконаними завданнями.

І наостанок. Будьте послідовними. Це головне у розвитку проекту. Наполегливо робіть крок за кроком . І все у Вас вийде!
   








Таня Кресан для блога Стартап Школи Sikorsky Challenge


Коментарі

  1. Чудовий жарт з фотошопом та актором Рівз Кіану, як тест на уважність до дрібниць.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар