XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

Technovation Ukraine 2018 - Конкурс з ІТ підприємництва серед дівчаток.

12 травня 2018 року в Центрі інноваційного підприємництва НТУУ "Київський політехнічний інститут" за підтримки Стартап Школи Sikorsky Challenge пройшов 2-й регіональний Конкурс з ІТ підприємництва серед дівчаток-школярок Technovation Ukraine 2018.


На Конкурсі було представлено 29 проектів,  серед яких туристичні та музичні додатки, додатки, які допомагають спілкуванню та надають психологічну підтримку, дозволяють залучати волонтерів та пересуватись містом тощо.
Головний приз отримала команда Cage з м.Кременчук, Полтавської області з проектом Live. Дві сестри - Мілена Васильєва та Єлизавета Васильєва, створили додаток для боротьби зі стресом. Воно допомагає розрахувати час сну, відпочинку і медитації. Команда-переможець в серпні 2018 поїде до Сан-Франциска поборотися за фінансування проекту на глобальному заході в рамках Конкурсу Technovation 2018 .

Друге місце і приз в 500$ отримала команда Daysy Dreamers (м.Коцюбинськ). Цю команду відзначила  Стартап Школа Sikorsky Challenge, нагородивши дівчаток фірмовими футболками та сертифікатами на безкоштовне навчання в школі Sikorsky Challenge Junior.

Третє місце зайняла команда Trashbusters (м.Шепетівка), які отримали призи від фірми Genesis та Наталії Чермошенцевої.
 







Коментарі