XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

Запрошуємо на Фестиваль інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2018»

Друзі, запрошуємо Вас відвідати Фестиваль інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2018», який пройде з 16 по 19 жовтня в НТУУ КПІ ім. Ігоря Сікорського (м. Київ).

Фестиваль - це не тільки найцікавіші винаходи та новітні гаджети, це не тільки смачна кава і сендвічі, це, в першу чергу, нетворкінг.

Сюди приходять, щоб поспілкуватися з цікавими людьми, познайомитися з інвесторами та бізнес-ангелами, а на кава-брейках зав'язати корисні знайомства з відомими журналістами та блогерами.

У рамках Фестивалю відбудеться Форум учасников інноваційної екосистеми України, пройде Конкурс «Polyteco Україна 2018-2019» та Конкурс стартапів "Sikorsky Challenge 2018".

Конкурс Cтартапів - це одна з найголовніших щорічних подій в сфері інноватики України. Конкурс збирає не лише розробників проектів у багатьох галузях науки і техніки, але й представників великого інвестиційного бізнесу.

Приходьте, буде цікаво!


Каталог іноваційних проектів 2018р.

Коментарі