XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

Стартап школа Sikorsky Challenge. П'ятий сезон.

23 жовтня 2018 в нашій школі розпочалися заняття за програмою "Практика запуску стартапа". Навчання триватиме до 20 грудня і завершиться презентаціями проектів наших учасників.

Керівник проекту Інна Малюкова представляє школу та  тренерів
Традиційно нова група в Статрап школі стартує одразу після Конкурсу Sikorsky Challenge. І не даремно - третина учасників цієї групи потрапила до нас після участі у Конкурсі в якості гостей.

Розклад занять за програмою "Практика запуску стартапа":

23 жовтня      - Знайомство з тренерами школи. Вступна лекція Олексія Струцинського

01 листопада - Розгляд успішних нейсів стартапів. Тренер: Ігор Пеер.

6 листопада   - Бізнес-модель Canvas. Проектування бізнесу. Взаємозв'язок різних частин     моделі. Моделювання бізнес-моделі. Тренер: Олексій Струцинський .

13 листопада - Споживчі та ринкові властивості продукту. Проектування продукту.Проектування MVP та MSP. тренер: Олексій Струцинський.

20 листопада - Маркетингові дослідження. Оцінка ринку збуту. перевірка гіпотез. Інтернет-пошук.Просування проекту в Інтернеті. Тренер: Валерій Пичко .

27 листопада - Проведення ділової зустрічі. Робота з інвестором. Підготовка та проведення ділової зустрічі. Тренер: Олексій Струцинський 

4 грудня - Организація бізнес-підприємства, що орієнтовано на прибуток, та управління ним. Тренер: Денесюк Ігор.

6 грудня - Підготовка презентації проекту інвестору. Тренер: Марина Івченко.
 
12 грудня - Фінанси стартапу. Тренер: Тарас Родцевич

 20 грудня - Презентація проектів. Журі.

Бажаємо всім отримати корисні  знання, необхідні навички та плідної роботи над своїм проектом в нашій Стартап школі.Успіхів!
Таня Кресан для блога Стартап школи Sikorsky Challenge

Коментарі