XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

Набір в групу "Практика запуску стартап" триває. Початок навчання - 12 лютого 2019.

Друзі! Якщо маєте цікаві ідеї чи проекти, мрієте створити стартап-компанію і заробити на цьому гроші, але не знаєте як,  приходьте до нас у Стартап школу Sikorsky Challenge.


З 12 лютого до 10 квітня 2019 ми розпочинаємо навчання за програмою "Практика запуску стартапу". За цей час Ви:
  • дізнаєтесь, чим відрізняється традиційний бізнес від інноваційного (стартапу)
  • попрацюєте над бізнес-моделю своєї ідеї (проекту) та перевірите гіпотези  на потенційних клієнтах
  • розробите фінансову бізнес-модель продукту (послуги)
  • за допомогою наших менторів розробите проект і створите прототип бізнес-продукту
  • дізнаєтесь, як просувати свій стартап в мережі Інтернет
  • отримаєте знання з захисту прав  інтелектуальної власності 
  • навчитесь створювати класні презентації та пітчі 
Після навчання і успішного захисту свого проекту Ви:
  • без конкурсу проходите в фінал 8-го Конкурсу інноваційних проектів Sikorsky Challenge 2019
  • зможете працювати з проектом в бізнес-інкубаторі Sikorsky Challenge та отримувати допомогу наших експертів та фахівців, а також зустрічатися з потенційними інвесторами
  • потрапити на міжнародний  Конкурс стартапів  в м.Хуанджоу (Китай)

З 2018 року Інноваційний холдинг Sikorsky Challenge є партнером китайської інвестиційної компанії Gold Egg Technology (Хуанджоу). Два проекти Стартап школи Sikorsky Challenge, що зацікавили Gold Egg Technology, в жовтні 2018 були запрошені на китайський конкурс стартапів, а з однією із команд був підписаний договір на відкриття спільної українсько-китайської компанії стартап-компанії.

Серед наших випускників багато успішних стартаперів - Андрій Коноваленко (CanTouch), Ліза Воронкова (FORCE), Антон Галяшинський (Wider), Наталія Шерімбетова (Readerium.Space), та Сергій Мільман (YouControl) та інш.

Приєднуйтесь! Реєстрація - на сторінці сайту

    Коментарі